La Ventana Vall d'Albaida
Sociedad | Actualidad

La III Setmana del Reciclatge de l'Olleria arriba a totes les franges d'edat del veïnat de la localitat.

Des de la regidoria de Medi Ambient s'han fet activitats per a l'alumnat dels diferents centres educatius i així conscienciar-los de la importància de reciclar.

Entrevista a Ramón Vidal. Valoració de la III Setmana del Reciclatge de l'Olleria.

L'Olleria

Amb motiu del Dia Mundial del Reciclatge, la regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de l'Olleria ha realitzat una sèrie d'activitats dins de la III Setmana del Reciclatge. L'àrea d'educació ambiental ha organitzat tant per als alumnes dels CEIPS Sanchis Guarner i Isabel la Catòlica, com els de l'IES Vermellar i també als del CFPA Font Nova xarrades i tallers de sensibilització i conscienciació de la problemàtica actual de generació de residus i la importància de reciclar. Des del Consorci de Residus han participat en les activitats tractant la taxa que es paga i les bonificacions que existeixen. Des de l'ajuntament del municipi, el seu alcalde, Ramon Vidal ha valorat molt positivament esta III Setmana del Reciclatge, però ha afegit la necessitat de reduir i separar correctament els residus per reduir la quantitat de fem no classificat.

Escolta l'entrevista que ha realitzat esta vesprada a la Ventana Vall d'Albaida, clica al reproductor de la fotografia per escoltar-la.