Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Miguel i Nacho Boronat: "Quan els clients venen a la farmàcia i ens donen les gràcies per haver-los ajudat ens ompli d'alegria"

Els propietaris de Farmacia Laboratorio del Campanar, pare i fill, han estat en el Restaurant L'Escaleta en el programa Ser Família per a parlar dels més de cent anys i quatre generacions que aquest establiment pertany a la família Boronat i els més de 250 anys de servici en la mateixa ubicació

Una nova entrega del programa Ser Família en el Restaurant L'Escaleta ha tingut com a protagonistes a altre pare i fill, en aquesta ocasió Miguel i Nacho Boronat, els propietaris de la Farmacia Laboratorio del Campanar.

Tots dos ens expliquen que són quatre generacions, més de 100 anys, dins de la família Boronat, i més de 250 d'aquesta farmàcia en la mateixa ubicació del carrer Major o Pintor Casanova, número 8.

El xef del Restaurant L'Escaleta, Kiko Moya, dos estrelles Michelín i tres sols Repsol, ha sigut una vegada més l'amfitrió explicant als convidats detalls de la seua cuina. Tots dos, pare i fill, han coincidit en assenyalar que els ompli d'alegria el poder ajudar als seus clients en millorar la seua salut.

Sigue el canal de la SER en WhatsApp
Encontrarás toda la información, el deporte y el entretenimiento: la actualidad del día y las noticias de última hora, los mejores vídeos y momentos de la radio, entrevistas, reportajes y mucho más.

Suscríbete ahora
 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00