La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Sociedad | Actualidad

Aurora Aranda inaugura la Setmana de la Caritat 2024 d'Ontinyent.

La directora de Càritas València oferirà este dilluns a la vesprada una xerrada al Centre Cultural Caixa Ontinyent.

Entrevista a Aurora Aranda. La directora de Càritas València inaugura la Setmana de la Caritat d'Ontinyent

Entrevista a Aurora Aranda. La directora de Càritas València inaugura la Setmana de la Caritat d'Ontinyent

11:08

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1716560637909/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Este dilluns 27 de maig en el Centre Cultural Caixa Ontinyent, la directora de Càritas Diocesana de València parlarà de la situació actual que es troben dia a dia en la institució i dels reptes per als pròxims anys. Aurora Aranda oferirà la xerrada a partir de les 19:30 hores dins de les activitats de la Setmana de Caritat 2024 d'Ontinyent.

"Una mirada comunitària per una societat fraterna" és el nom de la ponència que oferirà la responsable de Càritas València, reflexionant sobre el treball que desenvolupen des de les acollides amb un paper molt important dels voluntaris, que sempre són necessaris per continuar acompanyant a les famílies que ho necessiten i apuntant el que cal tindre en compte d'ací al futur.

Aranda ha compartit amb nosaltres l'entrevista de la Ventana Vall d'Albaida del divendres on ha explicat alguns dels aspectes de la seua intervenció a Ontinyent dins de la Setmana de la Caritat que coincideix amb la festivitat del Corpus i del Dia de la Caritat. Escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00