Sociedad

El Sorteig de l'Or suposa per a Creu Roja una de les majors fonts d'ingressos.

Gràcies a l'aportació de la venda de dècims de loteria es financen gran part dels projectes que desenvolupen.

Entrevista a Mamen Sayas. Sorteig de l'Or de Creu Roja.

Entrevista a Mamen Sayas. Sorteig de l'Or de Creu Roja.

07:45

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717084168520/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Creu Roja, posa en marxa tots els anys el Sorteig d'Or en tota Espanya. Des del mes d'abril estan a la venda els bitllets que reparteix 7 milions d'euros en premis, o el seu contravalor en or.

La campanya de Creu Roja compta a Ontinyent amb la col·laboració de 188 comerços associats tant de Comerç IN com de SOC i de l'associació d'hostalers AHVAL.

El Sorteig d'Or de Creu Roja suposa una de les majors fonts de finançament de l'Assemblea Local d'Ontinyent, que abasta també Albaida, Aielo de Malferit, Fontanars dels Alforins i Bocairent, al costat de les quotes dels socis i sòcies, i les subvencions que es reben per part d'organismes públics.

Este sorteig té la particularitat que els fons recollits de la venda de bitllets dels voluntaris de l'Assemblea d'Ontinyent o als establiments adherits, es queden a la mateixa seu ontinyentina per a desenvolupar els projectes que duu a terme Creu Roja a la ciutat i als altres 4 municipis que depenen de l'entitat d'Ontinyent. D'esta manera, el Sorteig d'Or permet a Creu Roja ampliar l'atenció a persones vulnerables, impartir més tallers, incloure a més xiquets i xiquetes en el projecte de promoció de l'èxit escolar, entre altres actuacions.

Els bitllets del Sorteig d'Or, dissenyats per la il·lustradora Genie Espinosa, reflecteixen els valors de l'esport i la solidaritat. Estan disponibles en comerços locals d'Ontinyent, amb cost de 6 €, fins a primers de juliol.

Mamen Sayas, membre de Creu Roja Ontinyent ens ho ha explicat a Ràdio Ontinyent. Escolta l'entrevista sencera clicant al reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00