La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Sociedad

La Colla Ecologista l'Arrel, Premi Benicadell 2024.

La Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià va fer entrega del reconeixement el passat divendres a Beniatjar.

Entrevista a David Gironès. La Colla Ecologista l'Arrel rep el 29 Premi Benicadell.

Entrevista a David Gironès. La Colla Ecologista l'Arrel rep el 29 Premi Benicadell.

11:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717425277022/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

El passat divendres a Beniatjar, a l'acte de presentació de la 35a Trobada d'Escoles en Valencià de la comarca, la Coordinadora de la Vall d'Albaida per la Defensa i Ús del Valencià va fer entrega del 29 Premi Benicadell. Aquest reconeixement s'entrega a entitats que duen a terme la tasca de difusió, ús i defensa de la nostra llengua i cultura al seu àmbit d'actuació. Des de l'Arrel, el seu president, David Gironès ha valorat el premi rebut, així com ha repassat alguns dels projectes que porten endavant en l'actualitat. Des d'un projecte molt bonic al costat de la Conselleria de Medi Ambient i els alumnes de 2n de primària del CEIP Lluís Vives i de 3r d'ESO de la Milagrosa per recuperar dues espècies de fauna, un amfibi i un crustaci. Gironès ha reflexionat també al voltant de la instal·lació de grans plantes fotovoltaiques a la nostra comarca i d'altres temes. Escolta l'entrevista sencera clicant al reproductor de la fotografia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00