La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Gente

Ontinyent mostra la seua potència comercial i gastronòmica en una Fira de Tendes, Tapes i Rock plena d’atractius

L’alcalde d’Ontinyent i la regidora de Promoció Econòmica conviden a la ciutadania de les localitats veïnes a gaudir de més de 6.000 m² d’expositors comercials, espais de restauració i un gran escenari musical a l’aire lliure.

Fira de Tendes, Tapes i Rock a Ontinyent

La potència comercial i gastronòmica d’Ontinyent ix al carrer aquest cap de setmana amb una Fira de Tendes, Tapes i Rock que aplega a la seua XI edició totalment consolidada com un potent pol d’atracció on gaudir de la ciutat en l’avantsala de l’estiu. La cita comercial s’obria oficialment amb una visita institucional per part de la corporació on l’alcalde, Jorge Rodríguez, i la regidora de Promoció Econòmica, Natàlia Enguix, coincidien a destacar el positiu impacte que han tingut estos anys les diverses activitats impulsades per fer d’Ontinyent també un referent en matèria de comerç.

Jorge Rodríguez agraïa “el suport de totes les persones que s’impliquen per tal que pugam tirar endavant iniciatives com aquesta en benefici de la ciutat, tant pel que fa a les associacions i professionals participants, com les diverses regidories, el personal municipal, les forces i cossos de seguretat i també les veïnes i veïns d’aquests carrers. Ontinyent és una ciutat plena de vida i activitat, i una volta més ho estem mostrant”.

Natàlia Enguix destacava que “l’esforç conjunt fet estos anys per l’Ajuntament amb la implicació dels i les professionals i associacions com Comerç IN, SOC i AHVAL ha donat fruits, i podem dir que sense deixar de ser una ciutat de referència industrial a la Comunitat Valenciana, tenim un gran ventall d’oferta comercial i gastronòmica part de la qual mostrem en esta fira. Animem a totes i tots a acompanyar-nos estos dies i gaudir-ho”.

La regidora ha valorat positivament la col·laboració publicoprivada i la bona resposta dels establiments hostalers davant la implantació del sistema de subhasta pública per als seus espais, cosa que ha contribuït al fet que l’Ajuntament recupere un 30% del cost de l’edició d’enguany, dins l’objectiu d’arribar al 50% en pròximes edicions, cosa que permetrà augmentar la qualitat i eficiència de l’acció.

La XI edició de la Fira de Tendes, Tapes i Rock d’Ontinyent compta amb més de mig centenar d’expositors repartits en més de 6.000 m² a l’aire lliure. Entre ells, en la part comercial, en l’avinguda d’Albaida i el carrer José Iranzo, hi ha establiments de tota mena de sectors, com ara moda home i dona, complements; infantil, sabateries, òptiques, llenceria o joguets, entre d’altres, a més de la nova zona dedicada als llibres. Esta zona obri divendres de 18:00 a 22:30 hores; i dissabte i diumenge amb idèntic horari, de 10:30 a 14:00 i de 18:00 a 22:30.

En el vessant gastronòmic, a la safata del recinte firal adjacent al centre de salut de l’avinguda d’Albaida, es compta amb l’oferta gastronòmica de fins a 9 empreses del sector, on s’ha duplicat l’espai d’ombra i s’han fet millores del subministrament d’aigua i el sistema de clavegueram. La zona està ambientada amb música en directe en un gran escenari per on passaran estos dies els grups “Star on years”, “Músics de carrer”, “Cistella de Mimbre”, “Beerd Band” , “Pez Negro”, “Spicy Cherries”, “Germans Brothers”, “Grupo Ñ”, “Suite Rumba” i un DJ. La part zona gastronòmica obri divendres de 19:00 a 03:00 hores; dissabte de 12:00 a 14:30 i de 18:00 a 03:00, i diumenge 12:00 a 15:00 i de 18:00 a 21:00 hores.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00