Opinión
La Columna

Premis IB

Marina Cerdà, periodista

La Columna Marina Cerdá (10/06/2024) Premis IB

La Columna Marina Cerdá (10/06/2024) Premis IB

01:22

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1717998412413/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi acollirà de nou la tercera edició dels ja consolidats Premis Anuals IB. Uns premis que reconeixen públicament l'esforç i l'esperit de superació d'estudiants de Batxillerat d'Alcoi, Cocentaina i Muro. La plaça Ferràndiz i Carbonell d'Alcoi al costat del campus de l'EPSA, integrant de la Universitat Politècnica de València, serà testimoni d'aquesta Gal·la on 21 alumnes de Batxillerat seran guardonats per la seua tenacitat i esforç en aconseguir un currículum acadèmic de luxe. 21 premiats que rebran 750 €, 500 dels quals seran donats a una associació de la seua elecció. Com a novetat enguany, s'entregarà un Premi Extraordinari a l'Excel·lència a una personalitat de la Comunitat Valenciana reconeguda per la seua carrera acadèmica. Aquest guardó està dotat en 4.000 euros i el guanyador donarà el 50% a una associació local. L'estratègia dels Premis IB ens transmeten un missatge; el nom del seu creador i propulsor; IÑAKI BERENGUER però també dues paraules que contenen un significat d'alt valor afegit: INTEL•LIGENT i BRILLANT. El murer Iñaki Berenguer va ser un estudiant sense cap facilitat però amb totes les ganes per superar-se. Un currículum acadèmic brillant que l'han convertit en un gran emprenedor tecnològic reconegut en l'àmbit mundial. Tot açò els ho contaré i ampliaré el pròxim dimecres 26 de juny a la Gal·la dels Premis IB.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00