Hoy por Hoy matinal XàtivaHoy por Hoy matinal Xàtiva
Política

Xàtiva: deficiencias y prioridades

El concejal de deportes, Vicent Lluch, reconoce las deficiencias en instalaciones deportivas pero está obligado a marcar prioridades

El concejal de deportes, Vicent Lluch, y las actuaciones prioritarias

El concejal de deportes, Vicent Lluch, y las actuaciones prioritarias

00:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718260977499/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Con la proximidad del verano la concejalía de deportes del Ayuntamiento de Xàtiva ha recibido quejas por parte de los usuarios de las instalaciones deportivas de la ciudad. Lo ha hecho a través del servicio de A Quien Corresponda (AQC) de esta emisora. Si el primero de ellos se refirió a la calidad del servicio de limpieza y mantenimiento de la piscina de Les Pereres, el segundo ha hecho referencia a la falta de zonas se sombra y de descanso para espectadores y usuarios de los campos de fútbol del polideportivo.

El AQC sobre la piscina de Les Pereres

Hay tareas pendientes, así se reconoce, pero el ayuntamiento de Xàtiva, se ha afirmado, tiene que ir poco a poco, estableciendo prioridades. Así lo ha afirmado en la SER el concejal de deportes, Vicent Lluch, después de dar lectura al AQC cursado.

El AQC

"Estimat regidor:

Parle en nom dels pares/mares i familiars dels xiquets que fan ús de les instalacions i camp de futbol de Les Pereres i Paquito Coloma.

Ens trobem davant la problemàtica que les graderies habilitades a Les Pereres junt als camps de futbol per a vore els entrenaments i partits dels nostres fills es troben en un estat deplorable. Molts dels seïents estan solts, la fusta de les graderies està deteriorada i inclús es fan nius d'avespes en les mateixes.

A més a més, trobem a faltar tant a Les Pereres com al Paquito Coloma un tapat a les graderies per evitar tant el sol com la pluja en el moment que fem ús de les mateixes, havent de fer ús de paraigües i sombrilles pròpies per evitar els inconvenients de la metereologia.

Anem a jugar partits a altres camps que tenen millor condicions per als familiars dels esportistes, i això dóna molt mala imatge tant per als veïns de Xàtiva que fem ús d'aquestes com dels equips visitants quan són ells qui juguen en aquestes instalacions contra nosaltres.

Coneixedors de la propera sustitució de la gespa artificial dels camps de fútbol demanem a l'Ajuntament de Xàtiva, i a la Regidoria responsable, que aprofite també per acondicionar les graderies de cara a poder fer un millor ús la propera temporada.

Tantmateix s’hauria de valorar la apertura de la cafeteria del Paquito Coloma o disposar d’unes màquines de vending d’aigua, café i aliments per poder disposar d’ells si fora necessari en aquells moments d’entrenaments i partits.

La nostra intenció es propossar messures que milloren els espais esportius de la nostra ciutat".

Félix Lluch

Félix Lluch

Redactor (general y deportes) de la emisora local de la Cadena SER en Xàtiva (València). Colaborador...

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00