Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
TRAGALUZ

La Mostra d'Art i Disseny d'Alcoi torna aquest dissabte amb 21 artistes i la música del grup TARA

La MADA serà este 15 de juny a la plaça de Ferràndiz i Carbonell entre les 18 i 22 hores

Tragaluz - MADA

Tragaluz - MADA

18:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718367838923/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

La Mostra d'Art i Disseny d'Alcoi torna aquest dissabte amb 21 artistes. el col·lectiu DAMAC i la música del grup TARA. La plaça de Ferrándiz i Carbonell serà l'escenari de la MADA que, en aquesta tercera edició, se celebrarà de 18 a 22 hores.

Quatre hores en què els visitants podrán conèixer, i comprar, les obres realitzades per Araceli Blasco Sempere, Arquitecturizar, Carolina Guarinos, Col·lectiu DAMAC, Cristina Francés, Didi Vent, Gisbert de Miguel, Gloria Segura, Joan Ferri, Kratos, Laura Valor Tormo, Macu Seguí, MAPA, Marina Ilu, Melina Colombano, Miriam Barea, Nieves Soler, Orfeo Soler, Paula Orts, Sara Esplà, Vea i Ximo Canet.

Elisa Guillem, regidora de Cultura, en Tragaluz ha parlat de l'objectiu de la MADA o les novetats en aquesta tercera edició en la que la música serà a càrrec de TARA. El grup va guanyar la darrera edició del concurs AlcoiSona. Ricardo González, bateria del grup, també ha estat al suplement cultural de Ràdio Alcoi ha donat a conèixer el tipus de música que interpreten i com ha estat l'experiència de participar al certamen musical i l'actuació d'aquest dissabte a la MADA. Així mateix, l'artista Paula Orts ha compartit amb els oients com valoren participar en aquesta iniciativa que els permet visibilitzar les seues creacions. Els tres, durant l'entrevista que poden tornar a escoltar ací, han convidat a assistir a la tercera edició de la Mostra d'Art i Disseny d'Alcoi prevista per a aquest dissabte.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00