Más deportes | Deportes

Iván Esparza, d'Ontinyent, posa contra les cordes a Tonet IV, però acaba sucumbint

El talent ontinyentí no va poder aprofitar fins a 6 pilotes per trencar el servei al dau del campió del Genovés

Final individual de Raspall

Ontinyent

Diumenge es disputava la gran final del torneig individual de raspall, on l'ontinyentí Iván Esparza es mesurava a Tonet IV, el guanyador de les últimes 4 edicions i que arribava invicte a la final. Després d'una gran partida per part del mitjer d'Ontinyent, va ser el del Genovés qui va acabar emportant-se la victòria, no sense sofriment.

L'encontre començava amb Tonet al dau i a pesar de dos serveis directes en els dos primers jocs, Iván aconseguiria donar-li la volta al punt i posar fins a 4 ocasions el Val a 30 al seu favor per començar "trencant" el servei al dau de Tonet, però ahí apareixien els millors serveis del talent de Genovés que, amb molt de sofriment, va aconseguir fer-se amb el primer 5. El punt pràcticament es repetiria en el segon servei al dau de Tonet, on de nou Iván va tenir opcions de trencar eixe servei posant el Val-30, però no ho va aconseguir.

A pesar d'emportar-se els seus dos primers serveis al dau amb comoditat, Iván no va aprofitar les opcions per fer-se amb la iniciativa de la partida, i al seu tercer servei al dau va veure com Tonet remuntava un 30-0 per ficar el 20-10 i tenir l'opció d'acabar la final amb el seu dau, i així va ser. Tonet va acabar la final com els grans guanyadors, amb un servei en blanc davant d'un Iván Esparza que ja sabia que havia deixat massa opcions de trencar el servei de Tonet.

Segona final consecutiva que Iván cau davant del gran dominador del circuit, però en aquesta ocasió posant en molts problemes al del Genovés, que va tenir la seua final més complicada de les 5 que ha disputat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00