La Ventana Vall d'AlbaidaLa Ventana Vall d'Albaida
Ocio y cultura

A la Tertúlia Literària de Bocairent s’aprèn d’història local.

Els usuaris i usuàries tracten sobre els carrers, llocs, establiments o persones que habitaven al segle XVIII.

Entrevista a Pepa Sempere. Tertúlia Literària de Bocairent.

Entrevista a Pepa Sempere. Tertúlia Literària de Bocairent.

09:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1718701839659/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

La Tertúlia Literària de Bocairent arriba a la seua ultima sessió d’esta temporada. Després de 2 temporades tractant curiositats històriques, la primera sobre carrers o fets curiosos de València i esta que ara finalitza sobre el Bocairent del segle XVIII. La Biblioteca Publica Municipal l’organitza amb molt de èxit d’assistència per part dels bocairentins i les bocairentines que conversen i volen saber més sobre els avantpassats de la seua localitat. Com a punt de partida van agafar un article de l’anterior cronista oficial que tracta sobre els carrers del segle 18, quines persones vivien en ells, quins comerços, quins personatges destacats o cases senyorials. A més a més tot el que han llegit i han après sobre eixa època, comproven in situ en quin estat esta actualment, es a dir, el nom d’un carrer en l’actualitat es diu igual o ha canviat, l’establiment comercial que hi havia en un punt d’un carrer, ara que hi ha en eixe domicili. Es a dir els tertulians i tertulianes s’empapen de la historia de la població, en les 2 dies que realitzen cada setmana tertúlia, dimecres i divendres.

Pepa Sempere bibliotecària i cronista oficial de Bocairent ens ho ha explicat, escolta l'entrevista clicant al reproductor de la fotografia d'esta noticia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00