Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
ENTREVISTA

Fernando Cano: "Estic molt orgullós que el meu fill Santi continue el meu llegat en la tenda de roba en un món globalitzat tan complicat"

Una de les tendes de moda de proximitat més emblemàtiques compleix 65 anys de trajectòria i ens ho explique en el programa Ser Família que Radio Alcoy grava cada mes en el Restaurant L'Escaleta

Cocentaina

Radio Alcoy visita mensualment el restaurant L'Escaleta de Cocentaina amb dos estrelles Michelín i tres sols Repsol per a fer una nova entrega del programa Ser Família. En el mateix entrevistem a representants d'empreses familiars, establiments o fàbriques que han passat de pares a fills, que tenen segona o tercera generació al front de la mateixa família. En aquest cas els convidats son Fernando Cano i Santi Cano, pare i fill, de Fernando Cano Ropa Hombre, una de les tendes de roba més emblemàtiques de la ciutat, que porta 65 anys de trajectòria i tots ells en la mateixa ubicació en el carrer Mossén Torregrosa. Fernando ens recorda detalls de la seua llarga trajectòria i Santi ens explica quina és l'oferta en l'actualitat en un món tan globalitzat i que complica la seua activitat a les tendes de sempre.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00