Sociedad

Ontinyent obri una nova convocatòria d’ajudes per a conversió de bicicletes

Es pot optar a fins 300 euros per a conversió de bicicletes o per a adquirir de noves

Imatge recurs

Ontinyent

L’Ajuntament d’Ontinyent obri des de divendres 28 de juny i fins el 31 de juliol el termini de presentació de sol·licituds per a una nova convocatòria d’ajudes per fer elèctriques les bicis urbanes amb kits de conversió, així com per adquirir bicicletes. La regidora de Sostenibilitat, Sayo Gandia, explicava que esta convocatòria, publicada aquest dijous, “és una nova acció dins l’aposta que ve fent el Govern d’Ontinyent en favor d’una mobilitat sostenible i dins d’això, de l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport saludable, econòmic i no contaminant”.

La convocatòria d'ajudes, que es pot consultar a la web municipal www.ontinyent.es, contempla bonificacions de fins a 300 euros per a aquells que compren kits de conversió de bicicletes urbanes en elèctriques; fins a 300 euros per la compra de bicicletes elèctriques; i fins a 100 euros per la compra de bicicletes urbanes. Els kits hauran de tindre com a mínim 36 volts i 9 ampers. Seran subvencionables totes les compres realitzades a partir de l'1 de gener de 2024.

Podran sol·licitar aquestes ajudes les persones físiques empadronades en Ontinyent que no hagen sigut beneficiàries d'estes subvencions als 2 exercicis anteriors; a més no pot beneficiar-se més d'una persona de la mateixa unitat familiar, ni tampoc sol·licitar-se més d'una subvenció per persona. Igualment podran ser beneficiaries les persones jurídiques que acrediten tindre el seu domicili social o establiment obert en Ontinyent, amb la mateixa limitació que per a les persones físiques.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00