Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
CULTURA

Cristina Dalfó: "Ma mare, Isabel-Clara Simó, volia que tot el seu llegat estaguera a Alcoi com les seues cendres"

La filla de l'escriptora alcoiana celebra que després d'uns problemes burocràtics haja arribat a la seua ciutat natal tot el que ella tenia a sa casa, llibres de la seua biblioteca personal, arxiu personal, col·lecció de premsa... que una vegada catalogat s'habilitarà en una nova sala del Centre Cultural Mario Silvestre

Imatge de les caixes on està tot el legat de l'escriptora Isabel-Clara Simó / Ajuntament d'Alcoi

Alcoi

La Biblioteca Municipal d'Alcoi ha rebut el fons documental de l'escriptora alcoiana, Isabel-Clara Simó, que serà catalogat per a ser consultat en el temps. Degut a les grans dimensions del llegat s'ha habilitat una nova sala en el Centre Cultural Mario Silvestre.

Ignacio Trelis, regidor de Patrimoni, explicava que és una aportació de gran valor, mentre que Cristina Dalfó, una de les seues dos filles d'Isabel-Clara Simó, detallava en Hoy por Hoy Alcoy en què consistien aquests fons i ens donava més detalls d'aquesta donació.

Cristina Dalfó: "Estem molt contents per que estiga el legat de ma mare a Alcoi" (05/07/2024)

07:06

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720186090146/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Dalfó també recordava que era una entrega que van realitzar fa quatre anys, acomplint el desig de la seua mare al poc de faltar, però que havia tingut problemes burocràtics que, per fi, s'han solucionat.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00