Opinión
La Columna

La bici

Mireia pascual, periodista

La Columna Mireia Pascual (08/07/2024) "La Bici"

La Columna Mireia Pascual (08/07/2024) "La Bici"

01:54

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720418778343/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Alcoi

El carril bici ha estat àmpliament criticat per diferents sectors polítics i socials. La realitat és que s'ha de complir amb uns estàndards europeus, eixa Agenda 20-30 que marca, entre altres coses, zones de baixes emissions a les ciutats de més de 50.000 habitants, o la potenciació del transport sostenible. La bici, estic d'acord és un perfecte aliat. Ara ja tenim quasi tota la ciutat connectada amb un carril, però és suficient? Partim de la base del fet que ens trobem a una ciutat plena de costeres que requereix l'ús de bicicletes elèctriques que ens ajuden en aquesta mobilitat. I que fem quan arribem al lloc en qüestió? On aparquem la bicicleta? Perquè es parla molt dels llocs d'aparcament de cotxes, però i les bicis. No crec que qualsevol persona vulga arriscar-se a anar, per exemple, a l'Ajuntament i quan isca, que un vehicle que costa més de 2.000 € haja desaparegut. Si es vol potenciar el transport sostenible, no sols cal dotar a la ciutat de tota una xarxa de carril bici per on desplaçar-se, sinó també de llocs on poder deixar la bicicleta de manera tranquil·la. La inversió és considerable, sí. S'hauria de fer tot un estudi per conéixer a quines zones caldria posar aquests aparcaments, si aquests haurien d'estar a locals o a l'aire lliure, vigilats o no. Siga com siga, quan un vol gastar la bicicleta troba encara molts entrebancs. Un altre, molt possiblement, és on guarda de la bicicleta a sa casa, a un traster dalt del tot on s'ha de baixar-la un pis a mà fins a arribar a l'ascensor? Des d'un garatge o local des d'on pot eixir a peu pla? Vivim a pisos, no a cases, com a molts llocs d'Europa. No sé, tal vegada està donant idees de negoci. Encara que el que hauria de ser és una estratègia pública que dote a la ciutat dels elements necessaris perquè l'ús del carril bici puga deixar de limitar-se a eixir d'excursió o ruta amb els amics i puga convertir-se en un espai de desplaçament per al dia a dia de les persones usuàries.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00