Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

La Universitat de València atorga els Premis MOTIVEM a quatre alumnes del Campus d'Ontinyent

La idea "Elevated Sports Retirement", creada per alumnes de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport i de la Facultat d'Economia, ha sigut la premiada.

Entrevista a Carlos Salvador, Antoni Mollà i Paula Mateu. Alumnes del Campus d'Ontinyent guanyen un premi Motivem 2024.

Entrevista a Carlos Salvador, Antoni Mollà i Paula Mateu. Alumnes del Campus d'Ontinyent guanyen un premi Motivem 2024.

14:53

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1720614891_395_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Com cada any, la Universitat de València ha atorgat els Premis MOTIVEM a diferents alumnes i aquest any, entre les cinc idees premiades, està la dels alumnes del Campus d'Ontinyent. Una iniciativa per a facilitar la col·laboració empresarial i la transició dels esportistes d'elit, desenvolupada pels estudiants Rubén Bruna Lázar i Esther Sánchez Ribes, de la Facultat de Ciències de l'Activitat Física i l'Esport; i Paula Mateu Blau i Antoni Benavent, alumnes de la Facultat d'Economia.

Durant tot el procés de creació d'aquesta idea els alumnes han estat assessorats pel coordinador i professor Alberto Encarnación i pels professors Pedro Pérez i Carlos Salvador. Aquest últim és qui ens ha contat al programa de Hoy por Hoy que és la Universitat de València qui impulsa l'emprenedoria per part de l'alumnat amb aquests premis. Així ens ho confirmava Carlos: "És un reconeixement molt gran per a l'alumnat, sobretot a escala empresarial".

Antoni Mollá i Paula Mateu, alumnes de la Facultat d'Economia, ens han contat com va sorgir la idea de presentar aquest projecte: "Vam trobar la necessitat dels esportistes d'elit per fer front al món laboral després de la seua retirada", afirmava Paula. Antoni ha contat que els quatre alumnes van resultar molt contents després de defendre el projecte davant el tribunal i ha afegit: "Hui en dia hi ha molts esportistes que saben gestionar els seus ingressos invertint en restaurants o empreses, però altres no saben i arriben als 40 anys sense tindre un lloc de treball, per això pretenem assessorar-los perquè no acaben arruïnats".

Carlos Salvador, que ha parlat en representació del professorat coordinador del projecte, ha afegit: "Pensàvem que podia ser un projecte viable i factible i vam assessorar els estudiants per a desenvolupar-lo". Després de guanyar el Premi Motivem, sols queda que aquest projecte puga anar avant amb el finançament per part d'alguna empresa o institució, ha conclòs Antoni Mollá.

Podeu escoltar l'entrevista completa a Carlos Salvador, Antoni Mollá i Paula Mateu clicant en el reproductor que apareix a la imatge d'aquesta notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00