Hoy por Hoy AlcoyHoy por Hoy Alcoy
Sociedad
SER FAMILIA

Lucía Pascual: "Per a dedicar-te a una empresa com Transportes Pascual has de tindre gasoil en les venes"

Els germans Lucía i Antonio Pascual i la neboda i tercera generació, Ainhoa Pascual, han estat en el Restaurant L'Escaleta per a repassar la trajectòria d'una empresa de transports alcoiana que té ja prop de 90 anys

Cocentaina

Lucía Pascual i Antonio Pascual són dos dels cinc fills d'Antonio Pascual que va crear cap a finals dels anys trenta l'empresa de Transportes Antonio Pascual. Parlem dels seus orígens vinculats al transport de la carn en els complicats anys de la Postguerra, de la seua consolidació i de la seua actualitat. Ho fem en una nova entrega del programa Ser Família que cada mes emitim i gravem des del Restaurant L'Escaleta de Cocentaina.

Primer el xef Kiko Moya ha rebut als seus convidats i els ha mostrat les instal·lacions d'un establiment que té 2 estrelles Michelín i 3 sols Repsol i després hem fet una amena conversa en una de les cuidades i nombroses dependències d'aquest restaurant i just ho fem el 10 de juliol, dia de Sant Cristòfol, patró dels transportistes, fet del que també parlem.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00