Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

Aielo de Malferit s'endinsa ja en les seues festes de Moros i Cristians

Els actes de les festes començaran a omplir Aielo de música, cultura i germanor.

Entrevista a Juanra Espí. Festes de Moros i Cristians d'Aielo de Malferit

Entrevista a Juanra Espí. Festes de Moros i Cristians d'Aielo de Malferit

08:39

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1721911522_703_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Aielo de Malferit

Des que el passat dissabte tingués lloc la proclamació i presentació dels capitans, càrrecs, festeres, festers, regina i fester major de les festes de 2024, Aielo de Malferit va iniciar a les seues Festes de Moros i Cristians.

Juanra Espí, alcalde del municipi, ha estat amb nosaltres al programa Hoy por Hoy per a parlar-nos dels actes que estan programats per als pròxims dies abans d'arribar a la setmana gran, amb els actes més importants de les festes. Ens ha parlat de la Nit de les Paelles que se celebrarà demà mateix a les 22:00 hores al Passeig de l'Eixample: "És una nit de festa en germanor en la qual les colles d'amics s'ajunten i fan la seua paella", ens contava.

El 27 de juliol comença un dels dies "més importants per a la festa mora cristiana" com diu l'alcalde, i és la desfilada de l'Alardo a les 12 de la nit. El dilluns dia 29 es realitzarà un acte que es fa des de l'any passat que és l'Ambaixada Infantil, un acte que com diu l'alcalde "és un èxit per poder veure la il·lusió dels xiquets per fer les Ambaixades, és una nit molt bonica".

A més, abans d'arribar al seu dia gran, que és l'Entrada de Moros i Cristians, estan programats diferents actes com les vaquetes, un espectacle de circ i un concert homenatge a Nino Bravo. Juanra Espí ha volgut recordar que el dia 2 d'agost a partir de les 12:20 del migdia es farà un programa especial dedicat a les Festes del poble amb Ràdio Ontinyent Cadena Ser.

Podeu escoltar l'entrevista completa a Juanra Espí clicant en el reproductor que apareix en la imatge d'aquesta notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00