Hoy por Hoy la Vall d'Albaida
Ocio y cultura

El barri de l'Aljorf d'Albaida enceta les seues festes aquest cap de setmana

L’Aljorf celebra un any més les festes patronals en honor a Sant Domènech, que tindran lloc al llarg d’este cap de setmana del 3 i 4 d’agost.

Entrevista a Ramiro Coll. Comencen les festes de l'Aljorf

Albaida

El barri de l'Aljorf, al municipi d'Albaida, ja està preparat per a iniciar les seues festes. Com cada any, les festes patronals en honor a Sant Domènech s'ompliran d'actes religiosos i tradicionals que faran que els habitants gaudisquen de quatre dies en què la música i la festa repartiran alegria per l'Aljorf.

Els primers actes començaran ja aquest dijous amb el Cant del Rosari a les 20:00 de la vesprada i seguiran el divendres amb una rondalla a les 23:00 hores, i per finalitzar discomòbil. Ramiro Coll, regidor de festes d'Albaida, ens ha contat que els veïns del poble són els que organitzen aquestes festes i l'Ajuntament d'Albaida els dona el suport que necessiten.

El regidor ha parlat de l'inici dels dies grans que comencen el dissabte dia 3 amb la Festivitat de la Verge del Rosari i el Beato Nicolàs Factor i el diumenge dia 4 com ell mateix ens contava "es el dia gran a l'Aljorf, el de Sant Domingo".

Ramiro Coll ha mencionat en nom de l'Ajuntament d'Albaida i dels mateixos veïns de l'Aljorf que "es convida a totes les persones que vulguen vindre a gaudir d'unes festes, ja que enguany hem intentat que siguen les festes de barri de sempre".

Podeu escoltar l'entrevista completa a Ramiro Coll clicant en el reproductor que apareix a la imatge d'aquesta notícia.

A continuació vos deixem amb la programació de les festes de l'Aljorf.

Programa d'actes Festes l'Aljorf 2024. Foto: Ajuntament d'Albaida.

Programa d'actes Festes l'Aljorf 2024. Foto: Ajuntament d'Albaida.