Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Música

Primer premi de l'Entrada de Bandes d'Aielo de Malferit ex aequo per a Ontinyent i Montaverner

El passat dissabte es va celebrar l'Entrada de Bandes i Ontinyent i Montaverner van resultar guanyadors del primer premi.

Ontinyent i Montaverner

L'Agrupació Musical d'Ontinyent i la Banda Artístico Cultural de Montaverner, continuen recuperant-se de l'alegria de rebre eixe primer premi de l'Entrada de Bandes celebrada a Aielo de Malferit. Un premi, que com hem dit, ha sigut compartit, i és que el jurat va decidir que ambdues bandes de música eren mereixedores de guanyar el primer premi.

Per la seua part, la BAC de Montaverner, venia de guanyar l'any passat tres entrades de bandes seguides, incloent-hi la de l'any 2023 d'Aielo de Malferit. Xavi Mompó, el seu president, ens ha contat en primera persona que per a la banda ha sigut un orgull rebre aquest premi i compartir-lo. Així ens contava Xavi com van ser les primeres impressions de l'Entrada de Bandes i quines son les peces que van tocar.

Xavi Mompó, president de la BACM

00:33

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1722947236460/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Per altra banda, Pablo Lluch, president de l'Agrupació Musical d'Ontinyent, també ha mostrat la seua alegria per guanyar el primer premi i ha felicitat a la BAC de Montaverner. En paraules d'ell "va ser una sorpresa perquè va ser la primera vegada que passava a l'Entrada de Bandes d'Aielo". Les dues bandes van obtindre 53,5 punts igual que la BACM, Pablo afegia que "vam sentir molta felicitat perquè a banda de ser companys també som amics i col·laborem moltes vegades junts".

També ens ha contat que l'Entrada de Bandes d'Aielo és ja un dels actes més consolidats en els que l'Agrupació Musical d'Ontinyent participa, però enguany la banda s'havia preparat molt.

Pablo Lluch, president de l'Agrupació Musical d'Ontinyent

00:37

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1722947693_911_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ambdós presidents, tant Xavi Mompo com Pablo Lluch, ens han contat que estan ara mateix preparant els pròxims certàmens, activitats i concerts, però que abans estaran tocant en molts dels pobles de la Vall d'Albaida, acompanyant als festers i ciutadans en molts dels actes de les Festes Patronals i de Moros i Cristians.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00