Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Gente

De la Vall al Món: Clara Belda a Noruega

La jove, procedent de l'Olleria, treballa d'infermera des de fa més d'un any a una xicoteta localitat de Noruega ubicada a unes 3 hores d'Oslo.

Entrevista a Clara Belda. Infermera a Noruega

Entrevista a Clara Belda. Infermera a Noruega

12:31

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1723033952_782_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

L'Olleria i Noruega

Estrenem nova secció a Ràdio Ontinyent, DE LA VALL AL MÓN, i volem fins a un xicotet municipi de Noruega anomenat Äl, i pronunciat "Ol". Allí viu Clara, una jove de l'Olleria que va decidir agafar les seues maletes per a buscar noves oportunitats com a Infermera.

Ella mateixa ens ha contat la seua experiència i com és la seua vida a un dels municipis més freds del país. Ens contava que a l'hivern allí les seues pestanyes han arribat a congelar-se al ixir al carrer. A més, ens ha parlat de la seua vida professional com a Infermera, de les condicions i de la Sanitat a Noruega.

No vos fem més "spoilers", si voleu conèixer l'experiència de la valldalbaidina Clara a Noruega, sols heu de clicar al reproductor que apareix a la imatge d'aquesta notícia per escoltar l'entrevista completa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00