Hoy por Hoy Alcoy
Sociedad
FESTIVITAT

Beniarrés ja té preparades unes intenses festes patronals amb molta diversió i tradició

L'alcalde de la localitat, Francisco Sellés, i la regidora de Festes i tinent d'alcalde, Lara Jordá, han estat en el programa Hoy por Hoy Alcoy repassant les activitats que han preparat per als pròxims dies

Lara Jordá, regidora de Festes, i Francisco Sellés, alcalde de Beniarrés, en l'estudi central de Radio Alcoy

L'alcalde Francisco Sellés i la regidora de Festes, Lara Jordá, parlen sobre les activitats previstes dins de les festes patronals (09/08/2024)

Alcoi

Després d'una intensa setmana cultural, arriben els dies centrals de les festivitats patronals de Beniarrés. El dimecres 14 serà La Vespra, el dijous 15 el Dia de la Mare de Déu de l'Assumpció, el divendres 16, la Festivitat en honor a Sant Roc, dissabte 17 la Festivitat del Santíssim Crist de l'Empar i ja diumenge 18 la patrona, la Festivitat en honor a la Mare de Déu de la Cova Santa. De tot el que tenen preparat per aquest dies han estat en l'estudi central de Radio Alcoy per a participar en el programa Hoy por Hoy Alcoy l'alcalde de la localitat, Francisco Sellés i la regidora de Festes i tinent d'alcalde, Lara Jordá. Destacar a la presència en la part de diversió de l'orquestra Montecarlo o de Carnavalia on Tour i en la part religiosa de tradició la presència de l'Arquebisbe de València, Enrique Benavent, per a la celebració de la patrona del diumenge 18, entre altres aspectes. Sellés també ens parla de novetats en la Cova de l'Or i en el Museu del Clima.