Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Gente

Vall d'Artistes: Pau Segrelles, director del curtmetratge Va per tu

Pau Segrelles és un jove de Montaverner que ha escrit i dirigit un curtmetratge amb tan sols 23 anys.

Entrevista a Pau Segrelles. Curtmetratge Va per tu

Entrevista a Pau Segrelles. Curtmetratge Va per tu

16:28

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1723536032_426_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

Estrenem nova secció a Ràdio Ontinyent, VALL D'ARTISTES, i és que a la Vall d’Albaida tenim una infinitat d’artistes. Perquè artistes són aquells que canten, ballen, pinten, fan escultures, que són actors i actrius, i fins i tot directors de cine. Amb un director de cine hem volgut inaugurar aquesta secció, Pau Segrelles és un jove procedent de la localitat de la Vall d'Albaida Montaverner. Allí mateix és on s'ha gravat el curtmetratge "Va per tu" que conta la història d'una jove que estudia a un institut i que per diferents motius descobreix un secret familiar que desencadenarà en una trama d'investigació plena d'incògnites.

Pau Segrelles ha estat als estudis de Ràdio Ontinyent per a contar-nos la seua trajectòria com a director, els seus estudis i moltes més curiositats sobre el rodatge de "Va per tu". Si voleu conèixer més sobre Pau i el seu curtmetratge sols heu de clicar al reproductor que apareix a la imatge d'aquesta notícia per escoltar l'entrevista completa.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00