Hoy por Hoy la Vall d'Albaida
Gente

Viu la Setmana Gran de fes Festes d’Ontinyent 2024 amb la SER

Del 19 a 26 d'agost estarem al carrer, amb els protagonistes de les Festes de Moros i Cristians.

Ontinyent

La setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent són uns dels dies més importants de la ciutat. La capital de la Vall d’Albaida rep des del dia 19 fins al dia 26 d'agost a milers de persones que, arribades de tots els racons de la Comunitat Valenciana i de moltes parts de l’estat espanyol i inclús d’altres països, troben en Ontinyent diversió, tradició i història. I, per descomptat, també troben la ràdio al carrer.

Ràdio Ontinyent Cadena SER, emissora líder de la ciutat i Vall d’Albaida segons els últims EGM (Estudi General de Mitjans), ha preparat una programació especial dirigida per Esteban Arroyo. "Des del 19 d'agost i fins al 26 estarem als carrers i places de la ciutat fent ràdio al carrer, al costat dels nostres oients, que són els qui donen veritable sentit al nostre treball. És per això que volem que s'acosten al nostre estand, parlen amb nosaltres, ens conten les seues històries de festes i se senten a casa, que és el que volem ser en estes festes". Este dilluns serà al mercat del dilluns, a la plaça del Barranquet; dimarts i dijous a la plaça Santo Domingo, dimecres a la placeta de la Tonda i divendres a la plaça Major. Tot això de 12:20 a 2 del migdia; però el dijous a la vesprada realitzarem la retransmissió de l’Entrada de bandes amb l’apoteòsic moment de la interpretació de Chimo per més de 1000 musics.

"La nostra aposta és estar al carrer, al costat dels nostres oients, en unes de les festes més importants de l'any per a Ontinyent", ha comentat Baldomero Giménez, director de Ràdio Ontinyent Cadena SER. Per l'estand de la Cadena SER passaran polítics locals, així com els principals protagonistes de les Festes de Moros i Cristians.