Hoy por Hoy la Vall d'Albaida
Gente

La Setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians d'Ontinyent en plena celebració i amb l’esperança de reconeixement internacional

Del 19 al 26 d’agost viurem estes festes “obertes per a tot el món”

Hoy por hoy la Vall d'Albaida Especial Festes MiC Ontinyent (19/08/2024)

Ontinyent

La Setmana Gran de les Festes de Moros i Cristians d'Ontinyent ja ha començat i es prolongarà fins al 26 d'agost. En el marc de la programació especial de Festes de Moros i Cristians duta a terme per Ràdio Ontinyent el president de la Societat de Festers, Vicent Pla, ha afirmat que aquest any presenciava l'inici més impactant que havia experimentat mai, en el que, segons les seues pròpies paraules "tots i totes estaven pletòrics per tantes vivències úniques i irrepetibles".
Durant l’entrevista, Pla ha destacat la importància d'arribar a aquelles persones que encara no han descobert les festes d'Ontinyent, perquè, segons ell, són unes festes obertes per a tot el món i ara és el moment d'obrir-se a una audiència més àmplia.

En relació amb la possibilitat que aquestes siguin les darreres festes declarades d'interès turístic nacional, el president de la Societat de Festers s'ha mostrat optimista. No obstant això, també diu conformar-se amb eixa "simpatia intergalàctica" per part de la NASA de la qual bromejava Mariola Penades, pregonera de les Festes de Moros i Cristians d’Ontinyent 2024.

Al respondre a la mateixa qüestió, Àngels Muñoz, regidora de Fira, Festes i Tradicions, ha afirmat que "ja està tota la feina feta, a l'espera de rebre una resposta que siga postiva"

Pots escoltar el programa sencer, clica al reproductor de la fotografia d'esta notícia. Un espai realitzat en directe des de la plaça del Barranquet, pel qual van passar també l'autor del cartell de festes d'enguany, Gonzalo Gironès; Justo Alcaraz i David Castelló per tractar la tradició del Ball dels Llauradors o Xisco Muñoz per fer una prèvia del 39 Concurs Infantil de Caps d'Esquadra i també el compositor, músic i director Quique Orquin qui cada dia ens parlarà d'una peça musical, en esta ocasió: Camino de Rosas.