Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Gente

El Contrabando, el dissabte al matí segueix la tradició.

És un acte escenificat per Contrabandistes i Mariners des del segle XIX.

Entrevista a Raquel Chafer i José Seguí. Contrabando 2024

Entrevista a Raquel Chafer i José Seguí. Contrabando 2024

06:15

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724223620_571_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Ontinyent

La Comparsa Contrabandistes escenificarà com és tradicional este dissabte al matí junt amb la comparsa Mariners el Contrabando. A les 11 i mitja del matí després de realitzar el Ball dels Contrabandistes, iniciaran un recorregut fins a la plaça Major, fent parades al Delme, Sant Carles, Latonda i una vegada ja davant del castell de festes s’iniciarà el Contrabando que enguany va a càrrec de Raquel Chàfer per part dels Contrabandistes, qui ho realitza per primera vegada, això sí, amb molta il·lusió tot i ser una responsabilitat molt gran per a ella. Pels Mariners serà Vicent Beneito, qui fa ja 40 anys que realitza l’acte.

Tant Raquel, com José Seguí, ambaixador cristià 2024 i de la mateixa comparsa, coincideixen en el fet que cal donar visibilitat a este acte que cada any es realitza el dissabte de la Setmana Gran, un acte que es realitza oficialment des del segle XIX i que els Contrabandistes i els Mariners volen any rere any potenciar.

Seguí agraïa la predisposició de Chafer i explicava que ella és la tercera generació que realitza este tradicional acte.

Escolta l'entrevista sencera clicant al reproductor de la fotografia d'esta notícia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00