Hoy por Hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

Després de la festa cal tornar a la normalitat!

Este dimarts els Serveis Municipals de l'Ajuntament d'Ontinyent han desmuntat molts elements preparats per als actes de festes.

Entrevista a Jordi Vallés. Despres de les festes cal tornar la ciutat a la normalitat, Serveis Municipals ja treballen als carrers.

Ontinyent

El dia de l'Aixavegó és a Ontinyent una jornada intensa per a molts. Després de les Festes de Moros i Cristians, cal tornar a la normalitat, als carrers de la ciutat durant dies hi havien instal·lats escenaris, situades tanques, en definitiva per poder realitzar-se l'ampla programació d'activitats la capital de la Vall d'Albaida tenia altre aspecte, no habitual, però els treballadors del departament de Serveis Municipals treballen ja per deixar-ho com si no haguera passat res.

El regidor de l'àrea, Jordi Vallés ha passat este dimarts pels micròfons de Ràdio Ontinyent per explicar estos treballs que estan fent-se i ha agraït a la ciutadania el comportament durant les festes en uns dies complicats on moltes persones estan al carrer gaudint de les celebracions.

Vallés també ha agraït a totes les persones que tot i no estar exposades públicament, fan possible el funcionament, la neteja i el transcurs correcte dels dies com son brigada d’obres i serveis, neteja de parcs i jardins, agutzils municipals, Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, regidoria de Festes i regidories implicades en l’organització, i com no, a la Societat de Festers del Santíssim Crist de l’Agonia.