Hoy por Hoy la Vall d'AlbaidaHoy por Hoy la Vall d'Albaida
Política

La Diputació de València promou les festes dels municipis de la Vall d’Albaida

Vicent Mompó i Natàlia Enguix estan recorrent tota la geografia valenciana per a donar suport a les festes i tradicions dels pobles de tota la província.

Vicent Mompó i Natalia Enguix a les Festes de Moros i Cristians. Foto: Diputació de València.

Ontinyent

El president de la Diputació de València, Vicent Mompó, i la vicepresidenta 1a de la Diputació de València, Natalia Enguix, estan recorrent cada racó de la província de València amb un objectiu clar. Ens ho contava Vicent Mompó: "Un dels objectius principals que es van marcar va ser el de promoure, impulsar i protegir les senyes d'identitat de tots els pobles de la província" afirmava.

Així mateix, Mompó parla en nom de la Diputació de València per afirmar que s'està ajudant a les associacions i ajuntaments en tot el possible. A continuació, podeu escoltar la seua intervenció al programa Hoy por Hoy especial de les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent.

Entrevista a Vicent Mompó. La Diputació de València promou les festes dels municipis de la Província.

02:35

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724753612_582_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

Natalia Enguix, vicepresidenta 1a de la Diputació de València i regidora d'Ontinyent va parlar amb nosaltres sobre el treball que es fa a la Diputació per a promoure les festes dels municipis: "Des de l’ajuntament i la Diputació acompanyem als nostres festers i festeres, als capitans i als càrrecs de les comparses, volem que la gent gaudisca, això és el més important" afirmava.

Enguix ha fet un repàs de l'últim mes d'agost que ha nomenat com a "intens", ja que ha estat centrada en la comarca de la Vall d’Albaida, acompanyant als alcaldes de la majoria dels municipis de la comarca en les seues festes.

Des de la Diputació de València es portava temps demanant que les Festes de Moros i Cristians tingueren el reconeixement que mereixen, amb l'objectiu de fer poble i crear una identitat. A continuació, podeu escoltar la intervenció de Natalia Enguix al programa Hoy por Hoy especial de les festes de Moros i Cristians d'Ontinyent.

Entrevista a Natalia Enguix. La Diputació de València promou les festes dels municipis de la Província.

06:16

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1724754701_355_cut/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00