Hoy por Hoy la Vall d'Albaida
Sociedad

Onada d'actes vandàlics a la Vall d'Albaida

El camp de futbol de Quatretonda i la piscina municipal de Benicolet han sofrit actes vandàlics aquestos dies

Imatrges dels actes vandàlics a Benicolet i Quatretonda

Ontinyent

L’Ajuntament de Quatretonda ha lamentat i condemnat els actes vandàlics que han ocorregut la passada nit als vestuaris del camp de futbol. De bon matí es feien visibles els desperfectes, fruit de la falta de civisme. Segons l’Ajuntament de Quatretonda res justifica aquest tipus d’actuacions, per això han esmentat que “entre tots s’ha d’actuar des de l’educació i el respecte per evitar que episodis com aquests tornen a repetir-se”.

Justo Oltra, alcalde de Quatretonda ha comunicat a Ràdio Ontinyent la seua impotència per l’ocorregut: “Hem tingut alguns actes vandàlics a la zona esportiva, estem investigant per trobar als responsables”. Segons ens ha contat l'alcalde, s’han llançat unes pedres intencionadament per a trencar unes vidrieres que hi ha al vestuari del camp de futbol.

Justo ha mencionat que es tracta ja del tercer acte vandàlic des del passat estiu i que malgrat, que des de l’Ajuntament es va parlar amb la Policia Local per a evitar que es tornara a repetir, pareix que aquests actes s’han comès en la foscor de la nit.

Justo Oltra ha recordat la importància de ser respectuosos perquè les instal·lacions municipals es puguen mantindre en les millors condicions.

Justo Oltra sobre els actes vandàlics a Quatretonda

Actes vandàlics a la piscina de Benicolet

I de Quatretonda a Benicolet. L'Ajuntament de Benicolet ha informat als veïns i veïnes que s'han produït actes vandàlics en el mobiliari de la piscina municipal. S’han trobat cadires afonades dins la piscina, trencades i en mal estat. L’Ajuntament ha condemnat enèrgicament aquests actes vandàlics que ja s’estan investigant.