Hoy por Hoy la Vall d'Albaida
Tenis

La Copa Davis té una cita a Ontinyent

La capital de la Vall d'Albaida viurà una vesprada de “Street Tennis” vinculada a este torneig de la mà de la Diputació

El regidor d'esports d'Ontinyent, Ferran Gandia, explica la vesprada de “Street Tennis” vinculada a la Copa Davis de la mà de la Diputació

La ciutat d’Ontinyent viurà el proper 6 de setembre, una vesprada de “Street Tennis” vinculada a la Copa Davis, que es disputarà del 10 al 15 del mateix mes en el pavelló Font de Sant Lluís de la ciutat de València. El regidor d’Esports, Ferran Gandia, ha comentata als micrófons de Ràdio Ontinyent Cadena SER l'importància d'este esdeveniment per a l'esport ontinyentí.

Gandia ha explicat que “es tracta d’una activitat que no tindrà cap cost per a l’Ajuntament i que impulsem des de la regidoria d’Esports gràcies a la intermediació de la vicepresidenta 1ª de la Diputació, Natàlia Enguix i el seu equip, aprofitant que la Diputació és un dels patrocinadors de l’esdeveniment que tindrà lloc a València. L’empresa gestora del mateix, la companyia Tennium, va a difondre en la Comunitat Valenciana l’esdeveniment, i dins d’esta promoció anem a poder viure esta vesprada d’esport que va a ser d’allò més atractiva especialment per als més joves”, assenyalava.

En concret, la cita esportiva es desenvoluparà entre les 19:00 i les 20 :30 hores, i comptarà amb dues pistes de mini tennis, photo call amb reproduccions de les imatges de Carlos Alcaraz i altres tennistes participants en la competició, així com el sorteig d’entrades per a la Copa Davis i de productes vinculats a aquest esport. No serà necessària la inscripció prèvia.

Ferran Gandia recordava que “la Plaça de la Concepció d’Ontinyent ja va viure una activitat de “Street Tennis” en 2016 apadrinada per l’extenista ontinyentí Juan Carlos Ferrero, comptant en aquella ocasió amb la implicació de l'Ajuntament, la Diputació de València, el Club de Tennis i Padel Poliesportiu Ontinyent i el Club de Tennis Helios. En aquell moment l’acollida va ser bona i estem segurs que en esta ocasió anem a viure tota una festa de l’esport i sobretot de l’esport base en un escenari diferent i únic com la Plaça de la Concepció, on animem a totes i tots a acompanyar-nos i també informar-se sobre com va a ser la Copa Davis, una competició de primer nivell internacional que podem gaudir en persona amb un desplaçament de menys d’una hora”, assenyalava.

La Copa Davis a València

Más información

El calendari complet de partits a València del Grup B (en el qual figura Espanya), avançat per la Federació Internacional de Tenis (ITF) i Tennium, inclou el dimarts 10 setembre un partit entre Austràlia i França; dimecres 11 setembre partit entre Espanya i República Txeca; dijous 12 setembre partit entre Austràlia i República Txeca; divendres 13 setembre partit entre França i Espanya; dissabte 14 de setembre partit entre República Txeca i França i diumenge 15 de setembre partit entre Austràlia i Espanya. Tots els partits es disputaran cada dia a les 16.00 hores en el Pavelló Municipal Font de Sant Lluís de la ciutat de València, amb capacitat per a 9.000 espectadors.