De la polarització a la violència
Ezequiel Moltó, periodista
La Columna Ezequiel Moltó (18/09/2024) "De la polarització a la violència"
01:11
Compartir
El código iframe se ha copiado en el portapapeles
<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/1726637955992/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>
Alcoy
Al principi alguns dubtaven, però ara ja està clar i és evident que la societat està polaritzada, el terme mitjà s'ha diluït i els extrems ho marquen tot. I passa als mitjans de comunicació. Un bon exemple és la lluita pel lideratge entre 'El hormiguero' i 'La revuelta', depenent del mitjà de comunicació que un escolte o llegisca el líder d'audiència és un o altre, però passa a tot arreu, a la política exemples tenim cada dia de pseudonotícies falses que s'estenen com l'oli fins que la gent creu que són veritat. I davant este panorama el descrèdit de la classe política i dels mitjans de comunicació augmenta. Jo, quan estava al diari, bromejava dient que l'única veritat objectiva independent que es publicava era la data del dia i que de vegades s'equivocàvem i al final serà veritat.
Davant aquest panorama hi ha una altra cosa que em preocupa més, la violència. Episodis violents a la família, a l'escola, les agressions sexuals, els robatoris, les baralles amb els metges, o a qualsevol àmbit, cada vegada són més freqüents i queden impunes. Ara ja es parla d'una campanya als Estats Units marcada per la violència, els suposats intents d'assassinat de Trump són la demostració del fet que la violència s'obri pas a la societat contemporània i davant este problema les solucions són complexes, caldrà anar pensant i fem ho prompte. Moltes gràcies.