Viernes, 09 de Junio de 2023

Otras localidades

L'HORA L

Aquest divendres, parlarem dels nens fumadors i de la relació entre el cànnabis i el fracàs escolar. Si voleu fer una pregunta, podeu fer-ho a través d'horal@cadenaser.com , al Facebook o el Twitter del programa.

L'HORA L

José Irún - Ràdio Barcelona

Correu: horal@cadenaser.com Xarxes socials: Facebook / Twitter Tlf:93.344.14.00

Els dilluns, arrencarem la setmana amb un cara a cara entre Bernat Dedeu i Toni Bolaño. Opinions enfrontades sobre els temes d'actualitat que s'hauran abordat a la primera part del programa.

Després de les notícies, tindrem les "retrobades" de Josep Martí Gómez. Cada setmana, ens portarà algú amb qui ha coincidit durant la seva carrera. Seran personalitats destacades de diversos àmbits amb qui parlarem de la seva feina, però també del moment polític i econòmic actual.

Cada dimarts, el Francesc Arroyo ens acompanyarà en el repàs que farem a l'actualitat i a les converses que mantinguem. Poc després, serà el moment de l'economia amb el periodista Andreu Missé, director de la revista "Alternativas Económicas".

Els dimecres és el dia dels moviments socials, d'escoltar representants del teixit associatiu i d'acostar-nos a les seves lluites. Ens servirà de guia l'arquitecte i exregidora Itziar González, que està impulsant el Parlament Ciutadà.

Serà just abans de parlar amb el periodista Lluís Permanyer, a qui sempre val la pena escoltar quan parla de cultura, d'art o, evidentment, de Barcelona.

El Rafael Vilasanjuan ens acompanyarà cada dijous. Ens ajudarà a entendre millor l'actualitat, molt especialment en tot el que afecta l'estat del benestar. Després de la 1, aquest any tenim un repte: buscar una alternativa al terme "emprenedoria". Ho intentarem amb les converses que mantindrem cada setmana amb gent que, tot i la crisi, ha provat una aventura empresarial, que sovint ha suposat un canvi radical a la seva vida. I per fer això, ningú millor que l'empresari i comunicador Pau Garcia Milà.

I divendres, tanquem setmana amb un altre cara a cara. Dos empresaris, dos experts, dos polítics, dos periodistes... Cada setmana sentirem dues visions ben diferents sobre un tema determinat.

I en la recta final de la setmana, posarem música i humor. Música amb un grup o cantant que ens actuarà en directe. I humor amb el recull de les pífies de la casa, que sempre repassa el Franki Pereira.

I en tot plegat, sempre ens agrada saber la vostra opinió. Ens podeu fer arribar les vostres preguntes o els vostres comentaris a través d'horal@cadenaser.com, al Facebook o el Twitter del programa.

Especial 'L'Hora L' des de Nou Barris - 1a Hora (16/04/2014)

Especial 'L'Hora L' des de Nou Barris - 2ona Hora (16/04/2014)

El cas Pallerols i l'indult

"Els canvis s'han de fer quan les coses van bé"

"L'economia de l'absurd"

Pau Garcia-Milà (17/04)

Turisme i apostes

Alternatives econòmiques (22/04)

Qualitat en precari

Pau Garcia-Milà (24/04)

"Els crèdits morosos són el 30% del PIB"

Especial Sant Jordi (1a part)

Especial Sant Jordi (2a part)

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?