Economía y negocios

La Caixa adverteix que el crèdit per a famílies i empreses encara haurà d'esperar

El sotsdirector general de La Caixa, Jordi Gual, diu al Parlament que les exigències de capital per a les entitats financeres són cada vegada més altes i per això no poden donar encara crèdit

La Caixa se convertirá en un bancoCADENA SER

Representants de les cinc caixes d'estalvis catalanes compereixen avui al Parlament per informar sobre la seva situació, en una sessió específica a la comissió d'Economia, Finances i Pressupost.

El sotsdirector general de La Caixa diu que "han de ser més papistes que el Papa amb Basilea 3", amb complir, en definitiva els requisits de coixí que han de tenir les entitats.

A més, Jordi Gual adverteix que els diners públics que s'han donat a Caixes i Bancs "no poden servir pel crèdit sinó per recapitalitza-se".

La Caixa ha obert la sessió, seguida de Laietana i Penedès -que formen part de SIP amb altres caixes espanyoles que preparen la seva sortida a borsa- i finalment de CatalunyaCaixa i Unnim, que van protagonitzar processos de fusió el 2010 i actualment busquen vies de recapitalització per complir amb les exigències de la nova normativa financera espanyola.

Jordi Gual - La Caixa - diu que no poden utilitzar diners públics per donar crèdit

00:19

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20110427csrcsreco_2.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00