Sociedad

L'acampada a plaça Catalunya es manté

Les comissions decideixen continuar dormint a la plaça malgrat que l'assemblea de divendres va votar a favor d'abandonar l'espai durant la nit i fer-hi només activitats de dia

L'acampada de plaça Catalunya no es desmunta. Les diferents comissions han decidit aquest dissabte al vespre mantenir tota la infraestructura i les activitats a l'espai tot i que divendres l'assemblea votés a favor d'abandonar la plaça, deixar de dormir-hi i fer-hi només activitats de dia.

Les tendes de campanya que havien de retirar-se aquest cap de setmana continuaran formant part del paisatge de plaça de Catalunya. Les diferents comissions del moviment 15-M a Barcelona han decidit mantenir l'acampada nocturna i les activitats a l'espai malgrat la decisió de desmuntar-la que es va prendre en assemblea divendres.

Des de la plaça s'assegura que esperen que hi hagi gent que abandoni l'espai, però les comissions, les activitats i aquells que no vulguin marxar, continuaran dormint a la plaça.

La decisió s'ha pres ara en una reunió entre les diferents comissions i ja no tornarà a passar per les pròximes assemblees que ara es dedicaran a organitzar les pròximes accions: la primera serà acampar davant el Parlament el proper dimarts, la nit abans que a l'hemicicle s'hi celebri el primer ple dedicat als pressupostos de les retallades.

Els acampats intentaran fer un cordó humà per impedir que els polítics puguin accedir a la cambra, una decisió que des de l'ajuntament ja adverteixen que és il·legal. L'acció suposa un nou desafiament als Mossos d'Esquadra.

Un dels acampats explica la decisió de mantenir l'acampada a plaça Catalunya

00:17

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20110612csrcsrsoc_4.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00