Sociedad

Revifa el moviment dels indignats

Una quarentena s'han concentrat a Plaça Catalunya per solidaritzar-se amb el desmantellament del que quedava d'acampada de Sol, a Madrid

A la tarda, els indignats es reuniran en assamblea per decidir quins són els propers passos que seguiran. De moment, tenen clar que volen que l'acció d'aquesta nit serveixi d'espurna per revifar el moviment del 15-M.

Una de les opcions que es plantejaran en assamblea és la possibilitat de repetir les acampades. En aquesta ocasió, però, no serà a la Plaça Catalunya, on aquesta nit sí que s'han tornat a penjar cartells en contra de les retallades previstes. La idea és traslladar l'acampada a l'Hospital de l'Esperança de Barcelona, on ja hi ha concentracions en contra dels acomiadaments previstos per la direcció del centre.

De fet, aquesta nit, una part dels indignats ja han abandonat Plaça Catalunya per sumar-se a aquestes concentracions. La resta han estat a la Plaça penjant cartells i primera hora del matí l'han abandonat, un cop decidida l'hora de l'assamblea i sota l'atenta vigilancia de tres dotacions de la Guardia Urbana.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00