Viernes, 21 de Enero de 2022

Otras localidades

Moody's amenaça amb rebaixar la nota al Banc Sabadell, CaixaBanc i el holding 'La Caixa'

L'agència de qualificació també ha posat sota el punt de mira sis entitats financeres més de l'estat espanyol

L'agència de qualificació Moody's ha posat sota revisió per a una possible rebaixa la nota de Banc Sabadell i de CaixaBank i el seu holding 'La Caixa', així com la de Banco Cooperativo, Bankia i el seu holding Banco Financiero y de Ahorro (BFA), Bankinter, la patronal Confederación Española de Cajas de Ahorro (CECA), Caja Rural de Granada, Ibercaja Banco i Lico Leasing. L'agència està reavaluant la fortalesa financera de totes les entitats bancàries de l'estat espanyol, a causa d'unes expectatives a la baixa pel que fa a l'exposició al sector immobiliari i a les conseqüències que poden tenir les pobres perspectives de creixement de l'economia espanyola.

A més, Moody's ha estès les revisions a set bancs inclosos en fusions per incorporar aquestes reconsideracions. Aquest és el cas d'Unicaja, Caja Vital, Banco Popular i NCG Banco, els quals segueixen sota la revisió per a una rebaixa de la nota. Pel contrari, Bilbao Bizkaia Kutxa, Banco CEISS i el Banco Pastor segueixen pendents d'una revisió a l'alça.

La compra del banc CAM per part del Banc Sabadell ha suposat que Moody's situï la nota de la CAM en situació de revisió a l'alça i la del Banc Sabadell, en estat de revisió a la baixa.

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?