Sociedad

A disposició judicial el detingut per la mort d'un nadó a Valls

Els Mossos d'Esquadra han traslladat l'home als jutjats minuts abans de dos quarts de deu del matí

El detingut per la mort d'un nadó a Valls ha passat aquest dilluns al matí a disposició judicial. Els Mossos d'Esquadra han traslladat l'home, de 34 anys, des de la comissaria de la capital de l'Alt Camp fins als jutjats minuts abans de dos quarts de deu del matí. L'home, actual parella de la mare de la nena de cinc mesos, va ser detingut dissabte al matí quan l'autòpsia va constatar indicis de criminalitat en la mort del nadó que, en un primer moment, es pressuposava que havia estat per asfíxia accidental. Tot i que la mare del nadó no havia presentat cap denúncia contra ell, l'home tenia una ordre d'allunyament de la seva excompanya sentimental.

L'Ajuntament de Valls ha convocat un minut de silenci per condemnar el crim per aquest dilluns a les 12 del migdia a les portes del consistori.

Els fets es van produir divendres a tres quarts de deu, al barri Francesc de Clols de Valls, quan els serveis sanitaris van ser alertats per un nadó que no respirava. La nena de cinc mesos no va sobreviure i el que en un primer moment semblava una mort per asfixia accidental o mort sobtada, ha resultat, segons indicis de l'autòpsia, un presumpte crim per part de la parella de la mare de la petita.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00