Martes, 06 de Diciembre de 2022

Otras localidades

CiU vota a favor del decret de retallades del PP argumentant l'excepcionalitat del moment

Es tracta de l'ajust pressupostari més important de la història de la democràcia espanyola

Per coherència i responsabilitat política davant la greu situació econòmica que viu el país. Així ha argumentat Convergència i Unió el vot favorable al primer decret llei de retallades impulsat pel govern de Mariano Rajoy

El diputat de CiU al Congrés, Josep Sánchez Llibre / ACN

Els diputats de CiU han negociat amb els populars fins darrera hora el sentit del vot, que estava entre l'abstenció i el si. Després de criticar per activa i per passiva les mesures econòmiques anunciades pel govern central, han decidit sumar-se als diputats del PP que haurien donat igualment llum verda al decret. al tenir majoria absoluta. El diputat nacionalista Josep Sánchez Llibre, ha anunciat que el vot a favor es fonamenta en "una posició de rigor econòmic, de responsabilitat política i coratge polític".

Sánchez Llibre s'ha justificat també afegint que es frena possibles atacs dels mercats i perquè les mesures presentades pel ministre d'Hisenda Cristóbal Montoro per corregir la desviació del dèficit són temporals.

Mentre Convergència els donava suport el Partit Popular ha carregat fort contra els socialistes acusant-los d'amagar "un forat negre" de 20.000 MILIONS d'euros.

declaració de Josep Sànchez Llibre al Congrés dels Diputats

Cargando

Escucha la radio en directo

Cadena SER
Directo

Tu contenido empezará después la publicidad

Programación

A continuación

  Último boletín

  Emisoras

  Elige una emisora

  Cadena SER

  Compartir

  Tu contenido empezará después de la publicidad

  Cadena SER

  ¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?