Economía y negocios

Nova protesta de funcionaris en contra de les retallades

Els treballadors públics s'han manifestat avui davant les portes dels seus llocs de feina per protestar contra les retallades del Govern

Un d'aquests punts ha estat al carrer Casp amb Pau Claris, on unes 50 persones han tallat el trànsit durant uns 20 minuts.

Els funcionaris volen que s'acabi amb les tisorades perquè diuen, "ja n'hem patit moltes i comencen a repercutir sobre la qualitat dels serveis". Segons expliquen, els més perjudicats són aquells treballadors públics que no tenen plaça fixa. Els manifestants asseguren que "a aquest pas, acabarem cobrant menys que el salari mínim".

Aquests treballadors públics volen reivindicar la seva dignitat davant els tòpics que diuen que al tenir una plaça fixa, ja no es preocupa per fer bé la seva feina. Malgrat això, diuen sentir-se "com peces d'escacs" amb les que juguen els governants sempre que volen quadrar els seus comptes.

Más información

Els treballadors animen a tothom a anar a la manifestació del proper 28 de gener. Serà a les 5 de la tarda a Rambla Catalunya amb Ronda Universitat.