Directo

CONSEJO DE MINISTROS El Gobierno aprueba un plan para indemnizar a las víctimas de abusos sexuales en la Iglesia cuyos casos estén prescritos

Economía y negocios

Els partits d'esquerres catalans rebutgen frontalment els pressupostos del Govern espanyol

Pels socialistes, els comptes de l'Estat són molt tous amb els poderosos i durs amb els més dèbils

La primera reacció de CiU, en conèixer els comptes generals de l'Estat presentats avui, ha estat evitar dir què votarà. Ho fia pràcticament tot a saber si els pressupostos inclouran o no els pagaments que reclama Catalunya. Això no ho sabrem fins dimarts. A partir d'aquí, CiU assumeix la retallada del PP, diu que "és necessària", però sí que en critica algun aspecte. Per exemple, el portaveu adjunt al Congrés, Pere Macias, considera que es podria haver fet millor "la distribució de la tisora entre Ministeris"

Pels socialistes els comptes de l'Estat són molt tous amb els poderosos i durs amb els més dèbils. El coordinador dels diputats i senadors del PSC a Madrid, Francesc Vallès, els qualifica "d'antisocials". Vallès emplaça CiU a votar-hi en contra, perquè està convençut que, a més, Rajoy "incomplirà amb Catalunya" i no pagarà els diners que es deuen.

Más información

També rebutgen els pressupostos Esquerra Republicana i Iniciativa per Catalunya. Això sí, tots els partits pendents de dimarts, de conèixer la lletra petita d'aquest comptes, la major retallada de la història de la democràcia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00