Sociedad | Actualidad

Cas del crim de Santaló: els Mossos confirmen que l'inductor de l'assassinat sabia que el volien acomiadar

Els mossos confirmen durant el judici a l'Audiència de Barcelona que l'inductor de l'assassinat del director del Centre de Convencions Internacional de Barcelona sabia que el volien acomiadar i que Martínez Touriño li havia donat dos mesos perquè es busqués una altra feina

(MONTSE RIART)

Els mossos van començar a investigar la mort de Fèlix Martínez Touriño amb dues hipòtesis: un atemptat terrorista o un crim per encàrrec. El director del centre de convencions internacional de Barcelona va ser executat a sang freda amb un tret al clatell. Això va portar a la policia a plantejar-se aquestes dues possibilitats. La cap de la unitat d'homicidis ha explicat durant el judici que, descartat qualsevol problema personal, van fixar-se en l'entorn professional i de seguida "van descobrir que tenia un conflicte amb el cap d'audiovisuals del centre de convencions, Manuel Moreno".

La cap d'homicidis ha explicat també que Martínez Touriño va rebre diverses trucades els dies abans d'un tal Oscar interessat en comprar-li un cotxe de segona mà i que li va fer moltes preguntes personals sobre la seva vida i els seus moviments. De les càmeres situades aprop del carrer Santaló, on el director del centre de convencions, va caure abatut, els Mossos van poder seguir la pista del sicari contractat per Manuel Moreno i també dels altres imputats que li van donar cobertura.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00