Sociedad | Actualidad

L'Ajuntament recorda que enviarà la multa a casa dels clients de les prostitutes de carrer

L'Ajuntament de Barcelona recorda que vol enviar a casa dels clients de prostitutes la multa corresponent per a contractar el servei al carrer. A l'estiu està previst que el consistori prohibeixi aquesta activitat a la via pública, i la Guàrdia Urbana sancionarà clients i noies amb 3.000 euros sense avisar-los abans.

(ACN)

El consistori està decidit a acabar amb la prostitució al carrer i donarà instruccions estrictes a la Guàrdia Urbana perquè facin complir la normativa al peu de la lletra, especialment per perseguir els clients, segons ha explicat la regidora de la dona i drets civils, Francina Vila.

Serà complicat que alguns clients paguin la multa a l'instant i d'altres tindran molts problemes per justificar una despesa tan elevada. Fonts policials estan a l'expectativa de l'efectivitat d'aquesta mesura. Creuen que les noies continuaran al carrer i els proxenetes ho organitzaran tot perquè es trobin amb els clients directament en un meublé, com els que ja funcionen a la ciutat. Perseguir les noies i els clients pot ser motiu també, diuen, d'enfrontaments.

Más información

Per cert, que els Mossos van detenir l'any passat 62 proxenetes, dels quals més del 80 per cent van ingressar en presó preventiva. La policia va desarticular 4 xarxes i va alliberar 195 víctimes.

Prostitutes indignades

30:27

Compartir

El código iframe se ha copiado en el portapapeles

<iframe src="https://cadenaser.com/embed/audio/460/20120426csrcsr_18.Aes/" width="100%" height="360" frameborder="0" allowfullscreen></iframe>

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00