Sociedad | Actualidad

El jurat popular declara culpables d'assassinat els quatre acusats pel crim del carrer Santaló

El veredicte considera que Manuel Moreno va encarregar a un sicari que matés el seu cap, Félix Martínez Touriño, aleshores director del Centre de Convencions Internacional de Barcelona. El seu cunyat el va ajudar a trobar-ne un i un amic d'aquest el va ajudar a fujir. La germana de Moreno ha quedat absolta

Després de cinc dies de deliberació, el jurat considera provat que Manuel Moreno va idear i pagar el crim del seu cap, l'executiu Fèlix Martínez Touriño, que va ser abatut d'un tret al cap al febrer de 2009 a Barcelona. Per majoria de set vots a dos, el jurat considera que Moreno va dirigir l'assessinat en saber que Touriño volia acomiadar-lo. El seu cunyat (Said Sánchez) va buscar el sicari (Jorge Andrés) i un amic d'aquest (Yader Jair Castro) el va portar de Madrid a Barcelona per cometre el crim i el va ajudar a fugir també a canvi de diners.

La germana de Moreno, per a qui la Fiscalia demanava tres anys de presó per haver encobert l'assassinat, ha quedat absolta. Per als altres quatre processats, Moreno, el seu cunyat, el sicari i l'ajudant del sicari, la Fiscalia demana 25 anys de presó. Ara el cas ha quedat vist per sentència.

Más información

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00