Sociedad | Actualidad

Puig insisteix en què no hi ha instruccions per detenir i empresonar vàndals relacionats amb els aldarulls del 29 de març

Aquest és un dels arguments que ha fet servir l'oposició per retreure a Puig manca d'eficàcia durant els incidents de la vaga general

El PSC ha acusat el conseller d'Interior acusat de ser un sapastre i Iniciativa demana a Mas que el cessi

El conseller d'Interior ha defensat l'actuació de la policia el 29 de març i ha insistit en la necessitat de lluitar contra la violència urbana que diu tornarà a aparèixer en qualsevol moment. Per això, assegura que no poden baixar la guàrdia. Davant el degoteig de detencions dels últims dies i les crítiques de l'oposició, Puig insisteix que "la policia i la fiscalia actuen segons la llei".

Más información

La majoria de partits a l'oposició han demanat a Puig que actuii amb més discreció, menys anuncis i més eficàcia policial. El portaveu del PSC a la comissió d'Interior, Joaquim Llena ha acusat Puig de ser "un autèntic sapastre al capdavant de la conselleria d'Interior fins ara".

Entre el públic de la comissió parlamentària hi havia dos joves estudiants detinguts i empresonats per participar en un piquet el dia de la vaga general i també la sindicalista Laura Gómez, de la CGT, que va passar també un mes a la presó per provocar un incendi davant les portes de la Borsa. Gómez creu que tot plegat "és una caça de bruixes".

Els Mossos han detingut en els últims dos dies un total de 10 persones pels incidents del 29M. Dos d'ells han ingressat en presó preventiva.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00