Sociedad | Actualidad

Els autocars de turistes que visiten la Sagrada Família han d'aparcar lluny del temple a partir d'avui

L'Ajuntament dóna resposta així als veïns de l'entorn del temple, que reiteradament han rebutjat la presència dels autocars, que asseguren que converteixen la vida al barri en un autèntic malson, tant per l'acumulació de vehicles com pels col·lapses dels turistes quan baixen davant la Sagrada Família.

(ORIOL CAMPUZANO / ACN)

El canvi no agrada gens, però, a les agències de viatges i els grups d'operadors turístics.

Que fa uns mesos es van constituir sota la Plataforma per la Mobilitat d'autocars a Barcelona, reivindicant que la convivència amb els veïns NO passi per allunyar-los de la Sagrada Família (ara els autocars hauran d'aparcar més lluny i els turistes hauran de caminar tres carrers fins arribar al temple). De fet asseguren que aquest nou pla de mobilitat de l'ajuntament farà baixar automàticament el nombre de turistes, sobretot creueristes, perquè el temps de l'excursió s'allargarà i els complicarà la tornada al vaixell.

Más información

Una oposició rotunda que el regidor de mobilitat de Barcelona, Eduard Freixedas, sempre ha rebatut. Per això l'ajuntament ha fet obres a tota la zona, facilitant els camins que hauran de seguir els turistes, excepte els grups d'escolars i persones amb mobilitat reduïda, que podran seguir aturant-se davant la Sagrada Família.

Per la seva part, els veïns aplaudeixen la iniciativa de l'ajuntament i confien que aquest canvi millorarà la vida del barri.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00