Sociedad | Actualidad

Els municipis de la Costa Daurada demanen endurir penes en la lluita contra el "top manta"

Els municipis costaners valoren satisfactòriament les tasques de prevenció dutes a terme per la policia pel que fa al top manta tot i que tenen assumit que és un fenòmen impossible d'erradicar

Tant Mossos d'Esquadra com els representants d'alguns municipis costaners coincideixen en el mateix punt: el top manta és un fenòmen "molt díficil d'erradicar". A més, asseguren que el top manta no actua a través d'un buit legal sinó que les penes que s'apliquen des de la legislació "són molt baixes".

Per altra banda, diuen, la societat civil no veu amb bons ulls les actuacions policials contra aquests venedors il·legals i és per això que des de Mossos d'Esquadra i policia local s'està treballant per evitar que els venedors arribin als punts de venda més habituals com els passejos i platges.

Des dels municipis, tot i ser conscients de la dificultat a l'hora d'erradicar el top manta, demanen un enduriment de les penes. Segons Daniel Milan, regidor de governació de Cambrils, l'objectiu és "poder actuar de forma més eficaç".

Más información

Abans de començar la temporada d'estiu, Mossos d'Esquadra i policia local ja treballen a les estacions d'autobusos i trens per tal d'evitar l'arribada dels venedors ambulants. Mesura que es valora satisfactòriament des del territori, tot i que ara arriba l'estiu i no es pot baixar la guàrdia.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00