Ocio y cultura

Les estàtues humanes de Barcelona ja estan a la Rambla de Santa Mònica

Feia mesos que l'Ajuntament treballava en aquest canvi, inclòs en el pla Cor, i amb el qual vol garantir la seguretat a la Rambla i evitar els embusos de la gent que hi passeja

(ACN)

El pla que ordena les activitats a les Rambles de Barcelona també estableix el pagament d'una taxa de 189 euros per la utilització de l'espai públic i els artitstes han d'haver passat un càsting. La regidora de Ciutat Vella, Mercè Homs, considera positiu la creació d'una "Rambla de les estàtues". Vol que es quedin al popular passeig de Barcelona, però que ho facin "de manera ordenada".

Per contra, les estàtues humanes no estan d'acord amb la nova ubicació. Walter San Joaquin és un dels artistes seleccionats per "actuar" a la Rambla de Sant Mònica i afirma que els actors se senten discriminats, no veuen bé els punts on se'ls ha col·locat i creuen que la selecció "s'hauria de fer en viu".

Más información

El jurat artístic ha seleccionat 27 de les 35 estàtues que es van presentar al concurs. 14 d'elles treballaran en torn de matí i la resta a la tarda.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00