Sociedad | Actualidad

El ministre de l'Interior assegura que també perseguiran la prostitució a la carretera

Jorge Fernández Díaz ha qualificat d'espectacle lamentable la presència de les noies a la via pública

(ACN)

Des d'ahir, els Mossos de trànsit ja poden sancionar a prostitutes i clients per una infracció greu de la llei de carreteres

La persecució de la prostitució de carretera podria estendre's més enllà de terres catalanes. El ministre de l'Interior, Jorge Fernández Díaz ha anunciat que estudien amb el ministeri de Justícia la modificació del Codi Penal per castigar aquesta pràctica a la via pública, a banda de canviar el Reglament de Circulació i la llei de Seguretat Ciutadana per poder sancionar a tot l'Estat. Jorge Fernández parla d'imatge "poc edificant" la presència de prostitutes a les carreteres.

Más información

Els Mossos de Trànsit ja tenen el model de denúncia per sancionar les noies que exerceixen a la carretera i els seus clients. Com en qualsevol multa, han de recollir el seu nom i cognom, el DNI, la nacionalitat, l'adreça habitual a banda de les dades de la carretera, terme municipal, data i hora. El conseller d'Interior, Felip Puig deia ahir a la tarda que les primeres sancions arribaran "en qualsevol moment".

Segons el model de denúncia dels Mossos és responsable d'una infracció greu de la llei de Carreteres la persona que ofereix la prestació dels serveis sexuals com la que els demana o accepta.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00