Últimas noticias Hemeroteca

Lunes, 15 de Agosto de 2022

Otras localidades

Condemnat a 22'5 anys de presó el fill d'una responsable del prostíbul Flamingo

Juan Ramon Díaz Cabezas va matar la seva mare ara fa 6 anys. La seva dona, en canvi, ha estat absolta després que el jurat popular també la declarés no culpable

Condemnat a 22'5 anys de presó el fill d'una responsable del prostíbul Flamingo

ACN

L'Audiència de Barcelona ha condemnat a 22'5 anys de presó al fill d'una "madame", responsable del prostíbul Flamingo del barri de Gràcia de Barcelona, sis anys després d'haver mort en un homicidi. La seva dona, en canvi, ha estat absolta després que el jurat popular també la declarés no culpable.

Juan Ramon Díaz Cabezas ha estat condemnat com a responsable d'un delicte d'homicidi amb acarnissament i traïdoria per haver apunyalat la seva mare amb dos ganivets l'any 2006. No ha quedat provat però, que l'acompanyés la seva parella, una prostituta del local, tal i com mantenia el fiscal. L'any 2006 va entrar a casa de la "madame", Irene Cabezas, la mare del condemnat, va anar a la cuina a buscar dos ganivets i la va apunyalar més de 30 cops a l'esquena, el coll i les mans provocant-li la mort.

El jurat que va jutjar el cas va qualificar d'assassinat el crim, tenint en compte la indefensió de la víctima que estava desarmada i sola, i que l'agressor s'hauria aprofitat de l'edat, constitució, pes i escassa fortalesa física de la dona. A més, va considerar que havia estat amb acarnissament degut a l'elevat nombre de ferides i l'agonia que va patir fins a morir desagnada. El mòbil, segons els Mossos d'Esquadra, era el cobrament d'una herència. Els agents, entre altres raons, van sospitar de la parella perquè tots dos van assegurar que dormien al prostíbul Flamingo la nit del crim però en canvi, el rastreig dels seus telèfons va revelar que estaven aprop de la casa de la mare. El dia que va morir, la dona, de 56 anys, tenia previst anar a denunciar el seu fill per maltractament. El condemnat era addicte a la cocaïna. A banda dels 22'5 anys de presó haurà de pagar una indemnització de 30.000 euros al seu germà.

Cargando
Cadena SER

¿Quieres recibir notificaciones con las noticias más importantes?