Economía y negocios | Actualidad

Comencen les rebaixes

Primer dia de les rebaixes d'estiu mitjançant les quals els comerciants esperen facturar 800 milions d'euros, una xifra similar a la de l'any passat

El descompte mitjà serà del 50%, però hi ha productes que, ja d'entrada, tenen descomptes del 70%, uns preus que equivalen més a les segones rebaixes d'altres anys que no pas al primer dia de la campanya.

El primer dia de rebaixes comença amb descomptes de fins el 70%. Uns preus que equivalen més a les segones rebaixes que no pas al primer dia de descomptes. I es que amb la situació econòmica actual, el juny ha estat un mes de poques vendes pels comerços que intentaran amb les rebaixes facturar.

Más información

Moltes persones s'han esperat fins ara per trobar roba i calçat més barat i que aquest matí han estat de les primeres a buscar a les botigues els preus més atractius. Amb descomptes del 70%, els prop de 40.000 comerços de Catalunya arrenquen avui les rebaixes obrint en dia festiu. I ho fan d'entrada amb preus que serien més habituals cap a l'agost, quan comencen les segones rebaixes. Volen donar sortida al gran estoc de productes i recuperar així les vendes perdudes del darrers mesos, especialment l'abril, amb caigudes en alguns casos del 40% de la facturació.

Es preveu que durant les rebaixes cada català gasti una mitjana de 180 euros, segons . A mes, el fet que en el primer dia de les rebaixes no n'hi hagi sol, permet que moltes de les persones que haurien anat a la platja canviïn la sorra per les compres.

Tot i que entre les 12:00 i les 14:00 hores del matí és quan més gent s'ha concentrat als comerços, encara aquesta tarda, de les 18:00 a 20:00 hores, les botigues n'esperen que n'arribi la segona tongada de clients. I es que els comerciants de Catalunya preveuen facturar 800 milions d'euros.

 
  • Cadena SER

  •  
Programación
Cadena SER

Hoy por Hoy

Àngels Barceló

Comparte

Compartir desde el minuto: 00:00